Home / Stoiximan / Εξαιρετικές αποδόσεις σε ντέρμπι, ντεμπούτο και… εγκαίνια

Εξαιρετικές αποδόσεις σε ντέρμπι, ντεμπούτο και… εγκαίνια

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιέχει η 6η αγωνιστική της Super League, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να τραβάει τα βλέμματα για αρκετούς λόγους.

Το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όπως και το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος (02/10, 16:00): Νέα αρχή για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τον επικίνδυνο Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντεμπούτο του Μίτσελ. Ο Ισπανός επέστρεψε και οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν πως θα αντιστρέψει την κατάσταση και την κακή εικόνα, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν. Αναμφίβολα, οι Πειραιώτες θέλουν να ξεκινήσουν από την… αρχή και να συνδυάσουν το ντεμπούτο του Μίτσελ με καλή εμφάνιση και νίκη. Το συνδυαστικό 1 & over 2,5 goals (αφού μπορεί ο Ατρόμητος να βρει γκολ) το βρίσκουμε στο 2.07.

Πάμε σε άλλες δύο επιλογές. Αρχικά, το over 2,5 κόρνερ του Ατρομήτου στο 1.95 αξίζει, όπως και το «να σκοράρει ο Μασούρας και να κερδίσει ο Ολυμπιακός» έχει απόδοση 3.40.

ΝΠΣ Βόλος-Άρης (02/10, 19:30): Ακόμη ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό», όπου μάλιστα δεν θα υπάρχουν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων και ήδη το κλίμα είναι… περίεργο. Ομάδες που αρέσκονται να παίζουν ανοιχτά, ρισκάρουν και βρίσκουν γκολ οπότε το καλύτερο και ίσως σχετικά safe ποντάρισμα είναι το g/g (1.98). Εν συνεχεία, το over 8,5 κόρνερ στο ματς το βρίσκουμε στο 1.85. Τέλος, για fun bet αξίζει το over 0,5 κόκκινη κάρτα στο ματς σε απόδοση 3.55.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (02/10, 21:30): Στην Τούμπα διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους. Από τη μία ο δεύτερος ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς και από την άλλη ο πρώτος και απόλυτος μετά από πέντε αγωνιστικές (15 β.) Παναθηναϊκός. Σε τελείως διαφορετική κατάσταση οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν αρκετά safe τα παιχνίδια τους και να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ατομική ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Την ίδια ώρα, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο ή τουλάχιστον να παραμείνουν αήττητοι, προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Πάμε για αρχή με το συνδυαστικό Χ2 & under 2,5 goals (2.30), αφού προβλέπεται κλειστό παιχνίδι με λίγα ρίσκα. Και εδώ θα ψάξουμε ένα fun bet, με το over 0,5 κόκκινη κάρτα στο ματς (3.05).

ΑΕΚ-Ιωνικός (03/10, 20:00): Το πρώτο της παιχνίδι στο νέο της γήπεδο δίνει η ΑΕΚ, βάζοντας τέλος στην προσμονή 19 χρόνων. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουν μια νίκη στο… ντεμπούτο τους στο νέο γήπεδο, αλλά σίγουρα θα έχουν την πίεση και το άγχος λόγω αυτού του γεγονότος. Κάτι που μπορεί και εν μέρει να λειτουργήσει μπούμερανγκ, αφού ο Ιωνικός θα προσπαθήσει να χτυπήσει στοχευμένα στην κόντρα.

Πάμε με το G/G στο εξαιρετικό 2.55, ενώ στη συνέχεια επιλέγουμε το over 5,5 κόρνερ των γηπεδούχων (1.62). Αξίζει επίσης και το να υπάρξει μια κάρτα πριν το 28:00 στο εξαιρετικό 1.88.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*