Home / Άλλα Σπόρ / Ενίσχυση με Ντίας για τον ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με Ντίας για τον ΠΑΟΚ

Με στόχο να συνεχίσει την κυριαρχία του στην Ελλάδα και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την 29χρονη Βραζιλιάνα περιφερειακή, Μπρούνα Ριμπέιρο Ντίας, για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Bruna Ribeiro Dias, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένη στην Βραζιλία στις 10/07/1993, η Bruna Dias αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 160cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2008 από την Σάντος, στην οποία έμεινε για οκτώ χρόνια, κατακτώντας τίτλους, τόσο ομαδικούς, όσο και ατομικούς.

Τη σεζόν 2016-17 παρέμεινε στην Βραζιλία, αυτή την φορά για λογαριασμό της Santo Andre, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Bauru.

Η σεζόν 2018-19 ήταν η πρώτη που την βρήκε εκτός της γενέτειρας πόλης της, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της πορτογαλικής, Ilhavo, στο πρώτο μισό, και στην Alavarium, στο δεύτερο μισό, με την οποία αγωνίστηκε και στο EHF European Women’s Cup.

Οι καλές εμφανίσεις της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα «κέντρισαν» το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, και έτσι τη σεζόν 2019-20 συνέχισε στην Academia de Andebol Sao Pedro do Sul.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ZRK Vrbas από την Σερβία, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Bruna Ribeiro Dias, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:



«Είμαι χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σ’ ένα καινούργιο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να ζήσουμε κάποιες ξεχωριστές στιγμές, πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα και τη νέα σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*