Home / Tennis / Εγκατέλειψε ο Αλκαράθ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παρισιού ο Ρουν!

Εγκατέλειψε ο Αλκαράθ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παρισιού ο Ρουν!

Άδοξο τέλος είχε ο προημιτελικός ανάμεσα στον Χόλγκερ Ρουν και τον Κάρλος Αλκαράθ, καθώς ο Ισπανός εγκατέλειψε, με τον Δανό να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Παρισιού. Ωστόσο, ο 19χρονος Σκανδιναβός ήταν ανώτερος, προηγούνταν 1-0 στα σετ και 3-1 στο τάι-μπρέικ του δεύτερου και η επιτυχία του είναι απόλυτα δίκαιη.

Ο Αλκαράθ ενώ προηγούνταν με 6-5 γκέιμ στο δεύτερο σετ, ζήτησε ιατρικό τάιμ-άουτ καθώς είχε έντονους πόνους στα πλευρά του από την αριστερή μεριά και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια στη διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Ο Ρουν έδειχνε ότι είχε μπει καλύτερα στις συνθήκες της σπουδαίας αναμέτρησης, κατάφερε να κάνει μπρέικ στο έκτο γκέιμ του πρώτου σετ και προηγήθηκε με 4-2 και υπερασπιζόμενος το σερβίς του έφτασε στο 6-3 στα γκέιμ και στο 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ρουν έφτασε πολύ κοντά στο μπρέικ από το πρώτο γκέιμ, αλλά ο Αλκαράθ κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση παίρνοντας το προβάδισμα (1-0) και μάλιστα στο όγδοο γκέιμ είχε δύο μπρέικ πόιντ, τα οποία όμως ο Ρουν τα έσωσε κάνοντας το 4-4.

Το ματς έφτασε στο 6-6 και οδηγήθηκε στο τάι-μπρέικ και μετά το μίνι-μπρέικ του Ρουν (1-3), ο Αλκαράθ ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, σφραγίζοντας την πρόκριση του Δανού στα ημιτελικά, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*