Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / «Είναι ο αγώνας της ζωής μου» δηλώνει ο Τόρες εν όψει του τελικού

«Είναι ο αγώνας της ζωής μου» δηλώνει ο Τόρες εν όψει του τελικού

Απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αθήνα
Ο τελικός του Μουντιάλ και ο τελικός του Champions League είναι τα δύο μεγάλα όνειρα που κάνει από μικρός κάθε ποδοσφαιριστής, ο οποίος …σέβεται τον εαυτό του. Αύριο, Σάββατο, στο Μιλάνο, οι παίκτες της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης θα το κάνουν πραγματικότητα (σ.σ. αρκετοί απ’ αυτούς για πολλοστή φορά), καθώς θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην σημαντικότερη διασυλλογική διοργάνωση της υφηλίου.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έχει εντυπωσιακές παραστάσεις και εξαιρετικές διακρίσεις, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ωστόσο θα είναι και για τον 32χρονο επιθετικό, ένας ξεχωριστός αγώνας.

«Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι που ήθελα από μικρό παιδί. Είχα την τύχη να επιστρέψω και ο σύλλογος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε μου έδωσαν την ευκαιρία να παλέψω γι’ αυτό που ήθελα πραγματικά. Αύριο θα γίνει ο αγώνας της ζωής μου, χωρίς καμμία αμφιβολία» δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

«Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για το σημαντικότερο ματς της καριέρας μου. Υποστηρίζω αυτήν την ομάδα από την ηλικία των πέντε ετών. Κατά συνέπεια, αυτή η εμπειρία θα είναι διαφορετική απ’ όλες τις υπόλοιπες. Είχα την τύχη να κατακτήσω τίτλους με την Τσέλσι, με την εθνική Ισπανίας, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Είναι κάτι εξαιρετικό. Αυτή η ομάδα έχει κάτι μοναδικό. Ζούμε με τις αξίες μας και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι που έρχονται να μπορούν να αντιληφθούν αυτό που συμβαίνει. Ο Κόκε και ο Σαούλ ήταν παιδιά, όταν έπαιζα στην πρώτη ομάδα. Και τώρα είναι αυτοί που μπορούν να το μεταδώσουν στους νεότερους»…

Ο Τόρες εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης όταν ήταν 11 ετών και με τους «ροχιμπλάνκος» άρχισε την επαγγελματική καριέρα του, για να φύγει το 2007 και να επιστρέψει τον Ιανουάριο του 2015, όντας υποψήφιος κατακτητής του Champions League.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*