Home / Άλλα Σπόρ / Διέλυσε την Αυστραλία και συνεχίζει σε τροχιά πρόκρισης η Ελλάδα

Διέλυσε την Αυστραλία και συνεχίζει σε τροχιά πρόκρισης η Ελλάδα

Εμπόδιο που απλά την βοήθησε να κάνει μια καλή προπόνηση για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποδείχθηκε η Αυστραλία για την Ελλάδα, αφού η «γαλανόλευκη» την διέλυσε (20-5), πανηγυρίζοντας μια ακόμα νίκη στην Ποντγκόριτσα!

Με τη μεγάλη αυτή νίκη η Εθνική ομάδα μπαίνει γερά στο… κόλπο για την κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων προνομιούχων θέσεων στον Β’ Όμιλο που οδηγούν στο Super Final του Λος Άντζελες, το καλοκαίρι. Πλέον έχεις έξι βαθμούς σε τρία ματς, όσους και η Σερβία, με την Ισπανία να έχει το απόλυτο με βαθμούς. Ακολουθούν Μαυροβούνιο και Γεωργία με τρεις, ενώ η Αυστραλία ακόμα… το παλεύει.

Τη Δευτέρα 13/3 (18:30), η Εθνική μας κοντράρεται με τη Γεωργία και την Τρίτη 14/3 (20:30) με την οικοδέσποινα ομάδα του Μαυροβουνίου, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, με την ελπίδα ότι θα «κλείσει» με χαμόγελο. Στον άλλο όμιλο του Ζάγκρεμπ, μετέχουν Κροατία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ιαπωνία και ΗΠΑ.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 3-1, 3-2, 6-2, 7-2.

Ελλλαδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 5, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Νικολαϊδης 3, Κάκαρης 2, Δερβίσης 1, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

Αυστραλία (Τιμ Χάμιλ): Πόρτερ, Νανγκλ 1, Μπέρχουλκ 1, Νέγκους, Πάουερ 1, Λέιμπι, Παβιλάρντ 1, Μάρντσεν, Φορντ, Τίμ. Πουτ, Τσ. Πουτ, Εντουαρτς 1, Χετ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*