Home / Ποδόσφαιρο / Football League / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / Διέλυσε με 37 γκολ την Κάστρουπ και έφυγε για οκτάδα ο Απόλλων!

Διέλυσε με 37 γκολ την Κάστρουπ και έφυγε για οκτάδα ο Απόλλων!

Φοβερός και τρομερός ο Απόλλων Σμύρνης, σκόρπισε την Κάστρουπ! Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη διέλυσε με το εκκωφαντικό 37-4 τους Δανούς, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της στην Ευρώπη.

Κάπως έτσι, η «αμφίβια ταξιαρχία» έκανε το 2/2 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Challenger Cup, ενώ τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με την Τρίγκλαβ Κράνι (13/11, 12:45) για την πρωτιά, η οποία παίζει τον ρόλο της αφού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των δεύτερων των τεσσάρων ομίλων.

Ο Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες του (έπαιξε ο Καβουσανός κάτω από τα γκολποστ) με 10 εξ αυτών να βρίσκουν δίχτυα. Πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα ήταν οι δύο 18χρονοι αθλητές του, ο φουνταριστός Αναστάσης Μυρίλος που σημείωσε 9 (!) γκολ και ο περιφερειακός Ιάσων Τουρκομένης που πέτυχε έξι! Αμφότεροι αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το ματς. Έξι γκολ σημείωσε και ο 23χρονος Σέρβος περιφερειακός Λάζαρ Βίτσκοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 11-1, 9-2, 9-0

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Μυρίλος 9, Μπραΐμης 4, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 6, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 6, Σολανάκης 2, Καβουσανός. Κβικ Καστρούπ: Γιόργκενσεν, Βόλντμπι, Γιένσεν, Ντουριάζ 1, Γκροθ, Νοζάτζε 1, Ταφούρο, Κόσκα 2, Χάσελ, Λάνγκε, Οβεργκαρντ, Θόρσο

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*