Home / Ομάδες / Δεν πτοείται και συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Μπα

Δεν πτοείται και συνεχίζει το ποδόσφαιρο ο Μπα

Την απόφαση του να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μόλις αναρρώσει από τον τρομακτικό τραυματισμό του, ανακοίνωσε ο Ντεμπά Μπα.

Δεν πρόκειται να ρίξει (προς το παρόν τουλάχιστον) τίτλους τέλους στην καριέρα του ο Ντεμπά Μπα, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, όπως δήλωσε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Monte Carlo».

Συγκεκριμένα ο 31χρονος επιθετικός της Σανγκάη Σενχούα είπε: «Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός, αλλά ξέρω ότι μπορώ να τον ξεπεράσω. Δεν θα σταματήσω την καριέρα μου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν έχει πραγματοποιηθεί όλη η διαδικασία της εγχείρησης, γιατί τους είπα να περιμένουν. Ήθελα να πάω στην Ευρώπη για να κάνω την επέμβαση, αλλά όταν μου είπαν πως δεν είναι εφικτό, κανόνισα με έναν γιατρό εδώ και μου βρήκε έναν Γάλλο χειρουργό, που φτάνει σύντομα και θα με εγχειρήσει ».

Επίσης κουράγιο του δίνει το γεγονός πως υπήρχαν και άλλοι παίκτες σε ανάλογη κατάσταση: «Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από παρόμοιους τραυματισμούς, όπως ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην αρχή της καριέρας μου και οι επιλογές που υπάρχουν για θεραπεία είναι αρκετά καλύτερες πλέον. Πιστεύω πως θα επιστρέψω πιο γρήγορα αυτή τη φορά».

Ο Σενεγαλέζος πρώην επιθετικός της Τσέλσι ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν με ένα tweet:

«Μετά από μερικές μέρες, γνωρίζω την υποστήριξη που πήρα από όλο τον κόσμο. Ας συνεχίσει ο θεός να μας οδηγεί και να μας ευλογεί όλους. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Ντεμπά Μπα είχε μια εκπληκτική σεζόν (μέχρι να τραυματιστεί), αφού σκόραρε 14 γκολ σε 18 εμφανίσεις με την Σανγκάη Σενχούα στο κινέζικο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*