Home / Tennis / «Δεν είχα ιδέα ότι είναι θετικός ο Τζόκοβιτς, είχα εντολή να μην τον ρωτήσω για το εμβόλιο»!

«Δεν είχα ιδέα ότι είναι θετικός ο Τζόκοβιτς, είχα εντολή να μην τον ρωτήσω για το εμβόλιο»!

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος, που πήρε συνέντευξη από τον Νόβακ Τζόκοβιτς δύο ημέρες αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λέει ότι δεν ήξερε για τη διάγνωση του Σέρβου τενίστα, παρά μόνο αφότου κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης!

Σε άρθρο, που δημοσιεύτηκε στη γαλλική αθλητική εφημερίδα L’ Equipe, ο ρεπόρτερ Franck Ramella είπε, επίσης, ότι του δόθηκε εντολή να μην κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό και τις προθέσεις του Τζόκοβιτς για το Australian Open κατά τη διάρκεια της 30λεπτης συνέντευξης.

«Πολύ ευαίσθητο θέμα, αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε», έγραψε στο άρθρο. «Ως εκ τούτου, δεν ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί να κάνει εξετάσεις. Και αν ναι, ποιο ήταν το αποτέλεσμα».

Ο Ramella είπε ότι η ομάδα είχε ταξιδέψει στο Novak Tennis Center στη Σερβία στις 18 Δεκεμβρίου για να απονείμει στον Τζόκοβιτς το βραβείο Πρωταθλητριών 2021 της εφημερίδας και έμαθε για τα θετικά αποτελέσματα του τεστ PCR μόνο τρεις εβδομάδες μετά τη συνέντευξη.

Περιέγραψε τον Τζόκοβιτς να ποζάρει και να ουρλιάζει κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για το τρόπαιο χωρίς μάσκες, αλλά φόρεσε μάσκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όταν του ζητήθηκε να τη βγάλει, για να μπορέσει ο φωτογράφος να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από τη συνέντευξη, αρνήθηκε.

«Χθες έκανα το τεστ πριν πετάξω στην Αυστραλία. Αρνητικό», έγραψε ο Ramella.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*