Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Δεν έχει αλλά περιθώρια…

Δεν έχει αλλά περιθώρια…

Ο ελλιπής Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο τον φορμαρισμένο Πλατανιά, με τους “πράσινους” να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο…

Μια νίκη σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στη διάρκεια του 2017 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή επίδοση για τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και με τις απουσίες που υπάρχουν, που υποχρεώνουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην ανοίγει το ροτέισον και να περιορίζει τις επιλογές του.

Στο τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς και το πρώτο του δευτέρου γύρου της Superleague, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά και επιβάλλεται να νικήσει. Πρόκειται για μία αναγκαιότητα που ο Ουζουνίδης την επισήμανε στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση.

Επιπλέον, η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη δίνει τη δυνατότητα να μειωθεί η διαφορά στους 11 και ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός να πλησιάσει ξανά τη δεύτερη της βαθμολογίας, Ξάνθη. Οι αγωνιστικές περνούν και τα περιθώρια για απώλειες βαθμών λιγοστεύουν, οπότε πρέπει να μειωθούν τα λάθη.

Με μία αλλαγή στην ενδεκάδα

Στο τακτικό σκέλος, ο Ουζουνίδης θα εφαρμόσει ένα καθαρό 4-2-3-1 και όχι με την παραλλαγή που έβαζε τον Λέτο δίπλα στον Μπεργκ, ουσιαστικά σε ένα 4-4-2.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, η μοναδική αλλαγή θα αφορά την είσοδο του Κάρλος Ζέκα στην ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών και θα αντικαταστήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός είναι καταπονημένος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Μαρινάκης, Τελάντερ, Ευαγγέλου και Χουλτ, στη μεσαία γραμμή οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Λουντ θα έχει επιτελικό ρόλο, οι Βιγιαφάνιες και Παναγιώτης Βλαχοδήμος θα παίξουν ως εξτρέμ και ο Μπεργκ θα είναι ο επιθετικός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*