Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Για το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, για νέο «θαύμα» το Λαύριο

Για το προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, για νέο «θαύμα» το Λαύριο

Παναθηναϊκός και Λαύριο αναμετρώνται απόψε στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο να φτάσουν σε… match ball τίτλου. Η σειρά των τελικών απέκτησε νέο ενδιαφέρον, αφού μετά την άνετη νίκη των «πράσινων» στον πρώτο αγώνα (100-72) ήρθε η απάντηση στον δεύτερο (94-89 στην παράταση) από την ομάδα-θαύμα του Χρήστου Σερέλη.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί απόψε με… συν-πλην έναν παίκτη. Ο Σέλβιν Μακ αποτελεί παρελθόν, καθώς ένα προσωπικό πρόβλημα τον οδηγεί στις ΗΠΑ, αλλά επανέρχεται ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, που είχε χάσει τα δύο πρώτα ματς λόγω αμυγδαλίτιδας. Ο Όντεντ Κάτας έχει πολλά παράπονα από την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, που αποτυπώθηκε στους 28 πόντους της πρώτης και τους 38 της τέταρτης και της παράτασης που δέχτηκε η ομάδα του, όπως και στα 19 λάθη.

Στον αντίποδα, για το Λαύριο ο Χρήστος Σερέλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν της μεγάλης καταπόνησης, μιας και χρησιμοποιεί περιορισμένο αριθμό παικτών και η κούραση έχει συσσωρευτεί. Οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν πως θα έχουν και πάλι ένα ποσοστό ανάλογο του 15/36 στα τρίποντα στο Game 2, αλλά και πως ο Παναθηναϊκός θα μείνει χαμηλά πίσω από τα 6,75μ. (είχε 6/27 το Σάββατο).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Ψαριανός και Σώμος, ενώ το τέταρτο ματς της σειράς θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 20:00.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*