Home / Άλλα Σπόρ / Για την υπέρβαση απέναντι στην Ισπανία η Εθνική πόλο

Για την υπέρβαση απέναντι στην Ισπανία η Εθνική πόλο

Ραντεβού με μια τεράστια πρόκληση έχει απόψε η Εθνική πόλο των Ανδρών. Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σπλιτ αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Ισπανία (20:00, ΕΡΤ) και ψάχνει τη μεγάλη υπέρβαση που θα τη φέρει στη ζώνη των μεταλλίων.

«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια. Την Ισπανία, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ομοιογένεια. Είναι η ομάδα που έχει κάνει τις πιο λίγες αλλαγές από το Τόκιο. Αλλά κι εμείς είμαστε μια ομάδα που πιστεύει στις δυνατότητές της, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, μας νοιάζει τι κάνουμε εμείς και πώς μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος.

Για να αντιληφθεί κάποιος τη δυναμική της Ισπανίας, αρκεί να αναφερθεί πως μόλις στις 3 Ιουλίου στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Βουδαπέστη (εκεί όπου η Ελλάδα πήρε το χάλκινο μετάλλιο), στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν τέταρτη, ενώ στα δύο προηγούμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το 2018 και το 2020, πήρε το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας από Σερβία και Ουγγαρία αντίστοιχα στον τελικό.

Σε περίπτωση νίκης, η ελληνική ομάδα θα παίξει στον ημιτελικό της Πέμπτης με το νικητή του Ουγγαρία-Μαυροβούνιο.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Ουγγαρία-Μαυροβούνιο 16:00

Ιταλία-Γαλλία 17:30

Ισπανία-Ελλάδα 20:00

Κροατία-Γεωργία 21:30

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*