Home / Ευρώπη / Για την πρώτη νίκη με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός

Για την πρώτη νίκη με Φενέρμπαχτσε ο Ολυμπιακός

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Τετάρτη στις 17:30 τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τη δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών, θέλοντας να σημειώσει την πρώτη του νίκη μετά τα 0/9 στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Θάνος Νίκλας: «Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρώτο παιχνίδι στον πρώτο γύρο. Η Φενέρ θα παρουσιαστεί με πέντε βασικές καινούργιες παίκτριες, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Αποτελείται, πλέον, από αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στο WNBA και έχουν σαν μοναδικό στόχο την κατάκτηση της EuroLeague.

Για εμάς, αυτό σημαίνει ιδιαίτερο κίνητρο και, παρά το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας, θέλουμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Γνωρίζω ότι τα αποτελέσματά μας μπορεί να φέρνουν κάποια δυσαρέσκεια στο κόσμο, όμως αγωνιζόμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δίνουμε πραγματικά το 100% σε κάθε μας παιχνίδι».

Μέγκαν Γκούσταφσον: «Είμαστε ενθουσιασμένες για αυτό το παιχνίδι. Η Φενερμπάτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές παίκτριες από το WNBA. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένες ως ομάδα και να προσπαθήσουμε όλες μαζί, ομαδικά. Είναι ταλαντούχες παίκτριες, αλλά και εμείς είμαστε. Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς και ξέρω ότι μπορούμε να νικήσουμε αν τα δώσουμε όλα και πιστέψουμε ότι είμαστε ικανές για να τα καταφέρουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*