Home / Μπάσκετ / Euroleague / Γιαννακόπουλος: «Να μην κερδίζουμε αν δεν παίζουμε στο 100%; Καλύτερη επιλογή ο Ράντονιτς!»

Γιαννακόπουλος: «Να μην κερδίζουμε αν δεν παίζουμε στο 100%; Καλύτερη επιλογή ο Ράντονιτς!»

Θέση για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με την Παρτιζάν, πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με stories στο Instagram. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ παραδέχτηκε πως θα έπρεπε η ομάδα του να παίζει ήδη καλύτερα, ωστόσο άφησε αιχμές για τα χθεσινά φαλτσοσφυρίγματα και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει ακόμη κι αν δεν έχει μπάτζετ 40-50 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Ντέγιαν Ράντονιτς τονίζοντας πως είναι η καλύτερη επιλογή συνιστώντας υπομονή, ενώ απάντησε σε όσους θέλουν τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο του «τριφυλλιού».

«Προφανώς και δεν παίξαμε καλά. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να κυνηγάμε 20 πόντους από το πρώτο δεκάλεπτο. Προφανώς δεν έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα ήδη. Αυτό όμως δηλαδή τι κάνει; Κάνει τα πράγματα να είναι ότι δεν πρέπει να κερδίζουμε εμείς αν δεν παίξουμε στο 100%; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορεί να προχωράει αν δεν έχει 40 και 50 εκατομμύρια μπάτζετ; Δεν πρέπει ο Παναθηναϊκός να προχωράει αν δεν έχει τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο ρόστερ του κόσμου; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Στο μηδέν φτάσαμε πέρυσι και πρόπερσι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε. Μια ομάδα πώς χτίζεται; Χτίζεται μέσα από υπομονή και μέσα από νίκες. Αν, λοιπόν, σε κλέβουν και δεν μπορείς να έχεις τη ψυχολογία μιας νίκης, παίζοντας ακόμα και άσχημα ή χτίζοντας, τότε τι; Να κοιτάμε τα δικά μας… Προφανώς και η ομάδα θέλει βελτίωση, προφανώς και θέλει χτίσιμο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Και κάτι ακόμα. Ο προπονητής μας δηλαδή ήταν καλός για να πάρει το πρωτάθλημα Γιουγκοσλαβίας πέρυσι. Τώρα δεν κάνει… Γιατί μέσα σε 1,5 μήνα χωρίς προετοιμασία δεν έχει καταφέρει να φτιάξει ομάδα που να κερδίζει τα πάντα. Επίσης, Λάσο… Μα προφανώς και είναι τεράστιος προπονητής. Αλλά να ρωτήσω κάτι; Έχει δοκιμαστεί ποτέ σε μπάτζετ κάτω των 30-40-50 εκατομμυρίων που έχει η Ρεάλ; Δεν ξέρω… Πώς βγάζετε τα συμπεράσματα ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό; Για εμένα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Για εμένα είναι ο Ράντονιτς η καλύτερη επιλογή».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*