Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Γάνδη – Βόλφσμπουργκ 2-3 (Vid)

Γάνδη – Βόλφσμπουργκ 2-3 (Vid)

Η Γάνδη έπαιξε ψυχωμένα, δεν παράτησε το ματς και κατάφερε στο τέλος να κάνει το 0-3 στο τελικό 2-3, ψάχνοντας το θαύμα στο Βόλφσμπουργκ

Το θαύμα της Γάνδης έχει ελπίδα να συνεχιστεί. Η Βόλφσμπουργκ, παρά τις πολλές απουσίες, έκανε περίπατο στο Βέλγιο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιούλιαν Ντράξλερ, προηγήθηκε με 3-0, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ψυχή, τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 2-3.

Ο Χέκινγκ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπέντνερ και ξεκίνησε χωρίς κλασικό φορ το ματς. Κρούζε και Βιεϊρίνια βρέθηκαν στην κορυφή, με τον Σίρλε να μένει στον πάγκο, όμως οι Λύκοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος. Το μόνο κακό ήταν ότι δεν μπορούσαν να πατήσουν περιοχή. Εξαιρετική κυκλοφορία, ξεκάθαρες ιδέες και αρκετές τελικές προσπάθειες, σχεδόν όλες όμως εκτός περιοχής. Ντράξλερ (5′), Άρνολντ (13′) και Γκουστάβο (25′) είχαν καλές προσπάθειες, με την πιο καθαρή ευκαιρία να έρχεται με το παραλίγο αυτογκόλ του Μίτροβιτς στο 25′.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, οι Βέλγοι φοβήθηκαν πολύ το ματς και δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Κάστελς και τελικά η Βόλφσμπουργκ πήρε αυτό που δικαιούταν στο 44′. Πανέμορφη προσπάθεια του Ντράξλερ από αριστερά, το 1-2 με τον Βιεϊρίνια και ο Γερμανός μέσος πλάσαρε ιδανικά για το 1-0!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, όμως γρήγορα βρέθηκαν με 2-0 πίσω στο σκορ. Μεγάλο λάθος του Ασάρε λίγο έξω από την περιοχή, με τον Ντράξλερ να κλέβει να σκάει εκπληκτική ποδιά στον Μίτροβιτς και με υπέροχο τελείωμα να στέλνει ξανά την μπάλα στα δίχτυα! Και λίγο λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τη Γάνδη. Πολύ ωραία ανάπτυξη από δεξιά, σέντρα του Τρες από δεξιά και ο Κρούζε στην κίνηση έκανε το 0-3 στο πρώτο δοκάρι!

Όλα έδειξαν να τελειώνουν. Και πιθανότατα θα είχαν τελειώσει, αν ο Κρούζε δεν έβλεπε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 62′. Στην αντεπίθεση ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν δοκάρι με τον Κουμς και την μπάλα να κοντράρει και όσο περνούσε η ώρα τόσο οπισθοχωρούσαν οι παίκτες του Χέκινγκ. Μετά το 75′ οι Βέλγοι ανέβασαν πολύ την πίεσή τους και κατάφεραν να μειώσουν στο 81′ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Κουμς, γκολ στο οποίο φέρει ευθύνη ο Κάστελς. Η πίεση συνεχίστηκε, Φοκέ (83′), Ντεγιάγκερε (84′) και Σαϊέφ (86′) είχαν πολύ καλές προσπάθειες και τελικά το γκολ για το 2-3 ήρθε στο 89′ με κοντινή κεφαλιά του Κουλιμπαλί μετά από σέντρα του Σαϊέφ από δεξιά!

Γάνδη (Χάιν Βανχάεζεμπρουκ): Σελς, Νίλσεν, Ασάρε, Μίτροβιτς, Ρενάτο Νέτο, Μιλίτσεβιτς (62′ Σαϊέφ), Κουμς, Φοκέ, Ντεγιάγκερε, Σάιμον (61′ Ματόν), Ντεπουάτρ (80′ Κουλιμπαλί)

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Κάστελς, Γιουνγκ (45+1′ Σίρλε), Ντάντε, Κνόχε, Ροντρίγκες, Λουίζ Γκουστάβο, Τρες, Άρνολντ, Βιεϊρίνια (80′ Σέφερ), Ντράξλερ, Κρούζε (90+2′ Πουτάρο)

Πηγή:Gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*