Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνουν και οι δύο αντίδραση

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα: Ψάχνουν και οι δύο αντίδραση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή αναμέτρηση Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, CS2HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα (5-1) από τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία (2-2) στη Λαμία, ενώ οι Ηπειρώτες έχασαν εύκολα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Όπως γίνεται κατανοητό, η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δύο, μία «στροφή» πριν από την τελευταία αγωνιστική και τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο Βόλο δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα, αφού εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Τάχατος και τη δεδομένη εδώ και καιρό απουσία του Παπαδόπουλου.

Από την πλευρά τους, οι «κυανόλευκοι» δεν υπολογίζουν τους Καραχάλιο, Κιάκο, Ριένστρα, Πριόρ, ενώ προστέθηκε σε αυτή τη λίστα και ο Λώλης. Εδώ και καιρό εκτός πλάνων είναι οι Κόντε και Λεό.

Τα στατιστικά του Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν το περσινό 0-0 στον Βόλο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Από τότε, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει παιχνίδι χωρίς να σημειωθεί γκολ στο πρωτάθλημα, αφού και στις 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος είτε έχουν σκοράρει, είτε έχουν δεχθεί γκολ σε όλα.

Μεταξύ τους έχουν τρεις συναντήσεις με γηπεδούχο τον Βόλο και στις δύο τελευταίες υπήρξε ισοπαλία, ενώ μόνο στο παρθενικό παιχνίδι τους στην Super League επικράτησε ο Βόλος με 2-1 χάρη στα γκολ των Μπαριέντος και Ουάρντα, ενώ ο Παμπλίδης είχε βάλει μπροστά στο σκορ τα Γιάννινα μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος (4-2-3-1): Κλέιμαν – Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Τσοκάνης, Μπαριέντος – Φερνάντες, Μεσκίδα (Μπατόκιο), Ντέλετιτς (Βίκτορ Φερνάντεθ) – Οζέγκοβιτς

ΠΑΣ Γιάννινα (4-2-3-1): Αθανασίου – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Ποζνάνσκι – Μπιλμπάο, Λιάσος – Τζίμας (Φοφανά), Μορέιρα, Ροσέρο – Παμλίδης (Μπάλαν)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*