Home / Stoiximan Super League / Βόλος-Ατρόμητος: Μάχη με φόντο την εξάδα

Βόλος-Ατρόμητος: Μάχη με φόντο την εξάδα

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 16:00 ανάμεσα στον Βόλο και τον Ατρόμητο (sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote), έχοντας φόντο την εξάδα του πρωταθλήματος και αναμένοντας την ίδια ώρα τη δικαστική απόφαση για την τύχη του Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Ο Βόλος έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα στη Λιβαδειά, όπου επικράτησε 3-0 της ομάδας του Γιάσμινκο Βέλιτς. Μέχρι στιγμής μετράει στο πρωτάθλημα 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να πάρει άλλο ένα τρίποντο, ώστε να… αγκαλιάσει την είσοδό του στα playoffs, όντας στο +1 από τον Άρη και στο +7 από τον σημερινό του αντίπαλο. Στην αποστολή βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Έργκους Κάτσε, ενώ ο Κώστας Μπράτσος δεν έχει στη διάθεσή του τον Μπαριέντος και τον Οζέγκοβιτς.

Η αποστολή της ομάδας: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Από την άλλη, την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Κρις Κόλμαν δεν αγωνίστηκε, καθώς ο αγώνας με την ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω της… γνωστής ιστορίας με τα δοκάρια και αναμένεται τη Δευτέρα η απόφαση για το ματς. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση με 25 βαθμούς, ενώ χρειάζεται τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία και να πλησιάσει την εξάδα. Ο Κρις Κόλμαν τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού δεν έχει να αντιμετωπίσει νεότερα προβλήματα με μοναδική απουσία να είναι η… γνωστή του Βίκτορα Κλωναρίδη, ο οποίος ακόμη δεν έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της ομάδας: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Σι, Μεταξάς, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Κούτσιας.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κιάρτανσον.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Σπυρόπουλος, Βασιλόπουλος, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Κουμπαράκης, Χριστάκογλου)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*