Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Να επανέλθει στις νίκες θέλει ο Βόλος – Για την πρώτη ο Αστέρας

Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Να επανέλθει στις νίκες θέλει ο Βόλος – Για την πρώτη ο Αστέρας

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό, στις 16:00 (Cosmote sport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στο πρώτο χρονικά ματς για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Βολιώτες αναζητούν την αντίδραση από την βαριά ήττα τους από τον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική, την στιγμή που οι Αρκάδες θέλουν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ωστόσο όλα αυτά σταμάτησαν στη Λεωφόρο, εκεί που με δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκαν έχασαν αρκετά νωρίς στο ματς την επαφή… με το σκορ.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό στην έδρα τους δεχόμενοι ένα γρήγορο γκολ. Για άλλο ένα ματς οι παίκτες του Ράσταβατς δεν κατάφεραν να σκοράρουν κάτι που αποτελεί και το μεγάλο «αγκάθι» φέτος. Ωστόσο, το πρόβλημα αυτό ευελπιστούν όλοι στην ομάδα ότι θα λυθεί γρήγορα και γιατί όχι και από το σημερινό ματς.

Σε αυτή την αισιοδοξία έρχεται να συμβάλει το γεγονός ότι ο Ράσταβατς σήμερα έχει να υπολογίζει στους Ριέρα, Ιγκλέσιας και Μουνάφο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι και πάλι στην αποστολή. Για τους Βολιώτες, παραμένουν εκτός οι Όρος, Ριένστρα και Λογαράς οι οποίοι είναι τραυματίες και για δεύτερο ματς στη σειρά και ο Νίνης.

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Κλέιμαν, Κούζντρα, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Τερεζίου, Φαν Βέερτ

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Γκόμεθ, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Οι πιθανές 11άδες:



Βόλος (4-3-3): Κλέιμαν – Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι – Φερνάντες, Τσοκάνης, Μπαρτόλο – Ροσέρο, Φαν Βεερτ, Ρεγκατέν

Αστέρας Τρίπολης (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες – Μουνάφο, Βαλιέντε – Σίτο, Ριέρα, Κρέσπι – Μπαράλες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*