Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βοηθός Παντελίδη: «Η αποβολή άλλαξε το παιχνίδι»

Βοηθός Παντελίδη: «Η αποβολή άλλαξε το παιχνίδι»

Ο βοηθός του Σάββα Παντελίδη, Σάκης Παντελίδης, στάθηκε στην αποβολή του Γιαννιώτη, λέγοντας πως άλλαξε όλο το παιχνίδι, αλλά και την προσέγγιση της ομάδας του κόντρα στην Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για την ισοπαλία με τη Λαμία: «Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, μέχρι τη φάση της αποβολής είχαμε ευκαιρίες, στεκόμασταν καλύτερα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και νομίζω ότι αν κάποιος φαινόταν ότι θα σκοράρει ήμασταν εμείς. Η αποβολή ήταν μια κακή συγκυρία, μας άλλαξε το παιχνίδι, από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε πρώτα το μηδέν στην άμυνα γιατί ξέραμε ότι ήταν πολύ σημαντικός ακόμη και ο ένας βαθμός στο παιχνίδι έτσι όπως ήρθε, από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Νομίζω ότι κλείσαμε καλά τους χώρους, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και είχαμε σαν πλάνο αν μας βγει κάτι στην κόντρα επίθεση να προσπαθήσουμε όπως έγινε στη φάση του Γιακουμάκη. Κατά βάση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την αμυντική λειτουργία μετά την αποβολή και ήταν ίσως το κλειδί για να μπορέσουμε να πάρουμε έστω και τον βαθμό».

Για τη συνέχεια: «Η συνέχεια νομίζω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, είμαστε χωρίς ιδιαίτερο άγχος, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί είχαμε μια σειρά από καλές εμφανίσεις και θέλουμε να τις συνεχίσουμε, και να δούμε και κάποια νεαρά παιδιά που θα μπορέσουν να πάρουν χρόνο συμμετοχής».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*