Home / Άλλα Σπόρ / Βλάχος: «Ήμασταν αποφασισμένοι, έχω παράπονα από τη διαιτησία»

Βλάχος: «Ήμασταν αποφασισμένοι, έχω παράπονα από τη διαιτησία»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως δεν ήταν σωστή η διαιτησία στο ματς της Εθνικής πόλο κόντρα στην «οικοδέσποινα» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, Κροατία, στάθηκε στη σκληρή άμυνα που έπαιξαν οι δύο ομάδες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανέλαβε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση, στάθηκε στο Ισραήλ και τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Αναλυτικά: «Ήμασταν αποφασισμένοι σήμερα να βάλουμε δύσκολα στους Κροάτες και το κάναμε. Τους κρατήσαμε, μάλιστα, δύο οκτάλεπτα χωρίς γκολ. Ήταν σίγουρο ότι θα αντιδράσουν. Το σκορ έμεινε πολύ χαμηλά, καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν σκληρή άμυνα.

Δύο πράγματα θέλω να πω: Πρώτον, γιατί μας ακυρώσανε το γκολ του Βλαχόπουλου στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου; Ένα γκολ, όταν είσαι στο 3-3 σε εκείνο το σημείο, είναι πολύ σημαντικό. Θα το δω στο βίντεο, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί ακυρώθηκε. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι πως στο τέλος του παιχνιδιού ήταν λάθος δικό μου που δεν κάλεσα τάιμ άουτ, για να οργανώσουμε την τελευταία επίθεση. Γιατί, η ισοπαλία δεν μας βόλευε εμάς. Ίσως επειδή ήμουν λίγο πιο αισιόδοξος ότι θα μας σφυρίξουν αποβολή, αλλά στο τέλος, νομίζω, οι διαιτητές δεν σφύριζαν.

Δεν θέλω να πω ότι έχω παράπονα, δεν θέλω να πω για τη διαιτησία σήμερα. Είχα πει, άλλωστε, από πριν ότι για να νικήσουμε εδώ μέσα θα πρέπει να ξεπεράσουμε και τα πέντε-έξι σφυρίγματα που θα πάρουν οι Κροάτες. Το καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά, δυστυχώς, μας έλειπε ακόμα ένα γκολ για να πάρουμε τη νίκη, γιατί μόνο αυτό θέλαμε για την πρωτιά.

Τώρα, θα δώσουμε άλλον έναν αγώνα για να πάμε στους “8” και κοιτάμε αυτό. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έδειξαν τρομερό χαρακτήρα και “μέταλλο”, μέσα σε μια πισίνα που γύρω ήταν όλα εχθρικά. Δεν μπορούμε να χαρούμε απευθείας πρόκριση με αυτή την εμφάνισή μας, αλλά όλοι πήραν το μήνυμα πως είμαστε ακόμα εδώ δυνατοί. Μπράβο στον Λιμαράκη, αλλά θέλω να τον ξαναδώ να παίζει έτσι, έκανε αυτό που πρέπει να κάνει.

Το Ισραήλ, αντίπαλός μας στον χιαστί, εύκολα ή δύσκολα, θα το ξεπεράσουμε και θα πάμε στον προημιτελικό. Εκεί θα έχουμε έναν ακόμα δύσκολο και δυνατό αγών, με την Ισπανία, αλλά θεωρώ πως με τη μαχητικότητα και ομαδικότητά μας μπορούμε να την ξεπεράσουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*