Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Βαθμολογία playoffs: Έτοιμος να γίνει ξανά… Panathinaikos, μπορεί ακόμη και 2ος – «Τελικός» Άρης-ΑΕΚ

Βαθμολογία playoffs: Έτοιμος να γίνει ξανά… Panathinaikos, μπορεί ακόμη και 2ος – «Τελικός» Άρης-ΑΕΚ

«Αγκαλιά» με την επιστροφή του στην Ευρώπη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Με το «διπλό» στο Φάληρο (1-2) επί του «αιωνίου» αντιπάλου Ολυμπιακού, οι «πράσινοι» χρειάζονται μία νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (14/5) και «σφραγίζουν» το «εισιτήριο», και όχι μόνο αυτό!

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός μπορεί να «κοιτάει» και ακόμη πιο ψηλά, καθώς η ήττα τού ΠΑΟΚ από τον Άρη τον φέρνει στο -2 από τη 2η θέση! Ο «δικέφαλος του Βορρά», θυμίζουμε, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, κατηφορίζει στον Πειραιά το Σάββατο για το ματς-φιέστα με τον Ολυμπιακό. Αν ηττηθεί από τους «ερυθρόλευκους» και το «τριφύλλι» νικήσει τους Ηπειρώτες στη Λεωφόρο, πέφτει 3ος και όλα θα κριθούν για τη 2η θέση την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα (17/5), στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το άλλο Σάββατο (21/5). Ξεκάθαρα, πάντως, το «τριφύλλι» κρατάει την τύχη στα χέρια του για την Ευρώπη και μόνο αν… αυτοκτονήσει θα χάσει το «τρένο»!

Από εκεί πέρα, όμως, το μεγάλο παιχνίδι, πλέον, στη μάχη της Ευρώπης είναι άλλο. Και φαινόταν ότι… κατά κει πάει το «πράγμα» από την προηγούμενη αγωνιστική! Ο Άρης, με το τεράστιο «διπλό» στην Τούμπα (0-1) παράμεινε ολοζώντανος, η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της (3-0) απέναντι στον ΠΑΣ, και οι δυο τους τώρα, έχοντας από 56 βαθμούς στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, θα τα… πουν στον μεταξύ τους «τελικό» του «Κλ. Βικελίδης»! Να σημειωθεί πως όλα τα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής έχουν οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο και έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 20:00.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ-Άρης 0-1

(63′ Καμαρά)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0

(39′ Χατζισαφί, 45’+5′ Άμραμπατ, 59′ Κριχόβιακ)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-2

(71′ Τικίνιο – 10′ Παλάσιος, 54′ Σένκεφελντ)

Η βαθμολογία των playoffs της Super League μετά την 8η αγωνιστική:

Βαθμολογία playoffs: Έτοιμος να γίνει ξανά… Panathinaikos!

Οι δύο τελευταίες «στροφές»:

9η αγωνιστική (14/5, 20:00)

Άρης-ΑΕΚ

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική (17/4, 20:00)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*