Home / Άλλα Σπόρ / Αυτός ο τύπος παίρνει στεροειδή εδώ και 30 χρόνια (pics)

Αυτός ο τύπος παίρνει στεροειδή εδώ και 30 χρόνια (pics)

Εδώ και 30 χρόνια ο Rich Piana κάνει χρήση στεροειδών και όπως λέει ο ίδιος όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά δεν είναι διατεθειμένος και να σταματήσει

Ο νικητής στο διαγωνισμό bodybuilder στο Λος Άντζελες το 2003 και στο Σακραμέντο το 2009 θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει ακόμα μεγαλύτερος σε όγκο.

«Εδώ και 30 χρόνια κάνω ενέσεις στεροειδών. Το σώμα μου είναι αποτέλεσμα των αναβολικών, της σκληρής γυμναστικής και του αυστηρού προγράμματος διατροφής», λέει ο 45χρονος bodybuilder στη Sun.

Ο στόχος του πάντα ήταν να φτάνει στην κορυφή όποιο και αν είναι το τίμημα, όπως εξομολογείται. Θέλει να γίνει ακόμα πιο σωματώδης και μοιράζεται αυτή του την προσπάθεια με τους χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Όσο για το πώς είναι η καθημερινότητά του; Περιλαμβάνει ενέσεις και χάπια αναβολικών, εννέα γεύματα, ασκήσεις που δεν μπορούν να εκτελεστούν από κοινούς θνητούς και ροφήματα πρωτεΐνης ικανά να πνίξουν ένα μικρό παιδί.

Ο Rich Piana σχεδόν σε καθημερινή βάση ανεβάζει στα προφίλ του στο Facebook, το Instagram και το Youtube φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις του. Πριν από ένα μήνα έγραψε ότι το βάρος του είναι 141,5 κιλά και ότι απέχει πολύ από τον στόχο του.

«Τέρατα υπάρχουν στα αλήθεια», έγραψε για τον εαυτό του. Στα σχόλια που λαμβάνει πολλοί είναι αυτοί που του λένε ότι δεν πρέπει να διαφημίζει τη χρήση αναβολικών. Ο ίδιος λέει από την πλευρά του ότι απορρίπτει κάθε είδους κριτική γιατί το σώμα του τού ανήκει και ότι είναι δική του επιλογή να παίρνει στεροειδή.

 

oasdpao2

Σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο YouTube ο Piana, παραδέχεται ότι τα στεροειδή είναι βλαβερά για τον οργανισμό και δεν προτρέπει κανέναν να πάρει. Εξομολογείται όμως παράλληλα πως κατά τη γνώμη του δεν νοείται πρωταθλητισμός στο bodybuilding χωρίς αυτά για αυτό και δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του.

«Αν έχεις την επιλογή να μείνεις φυσικός και να μην παίρνεις στεροειδή κάντο. Δεν υπάρχει λόγος να βλάπτεις το σώμα σου και να κάνει κακό στον εαυτό σου».

oasdpao3

Και συνεχίζει: Αν θες να γίνεις επαγγελματίας bodybuilder δεν υπάρχει άλλη λύση. Είμαι ευτυχισμένος με τις επιλογές που έχω κάνει και για το πώς έχει εξελιχθεί η ζωή μου. Είναι χαρούμενος με την απόφασή μου να παίρνω αναβολικά. Η υγεία μου είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».

oasdpao4

Πηγή: newsbeast.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*