Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος: Οι προτάσεις για Κουλούρη, Χαρίση και η περίπτωση Γκονζάλες

Ατρόμητος: Οι προτάσεις για Κουλούρη, Χαρίση και η περίπτωση Γκονζάλες

Λίγες μέρες πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, ο Ατρόμητος του Κρις Κόλμαν προσπαθεί να χτίσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που αρέσουν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο το βασικό είναι ποιοι και με πόσα χρήματα θα αποχωρήσουν.

Η Σίβασπορ έκανε πρόταση για τον Χάρη Χαρίση, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Έλληνας μέσος που αν και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό ήταν από τα βασικά γρανάζια των «κυανόλευκων», έχει κερδίσει με το σπαθί τους το ενδιαφέρον των Τούρκων. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι θα επιστρέψουν άμεσα με νέα βελτιωμένη πρόταση. Για να το κάνουν δικό τους και θα πρέπει να ανεβάσουν σημαντικά το ποσό, αλλά και να καταβάλουν άμεσα το ποσό, όχι με δόσεις που συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα λόγω των προβλημάτων της οικονομίας στη γειτονική χώρα.

Ο Ευθύμης Κουλούρης συνεχίζει να πολιορκείται μετά την καταπληκτική σεζόν του στον Ατρόμητο. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει και δεν έχουν γίνει αποδεκτές, αλλά είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουν να καταφθάνουν το επόμενο διάστημα. Ο 26χρονος φορ δεν παραχωρείται με λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ και αυτό… αδιαπραγμάτευτο, αφού εκτός ότι κανείς δεν θέλει να χάσει τον βασικό του «γκολτζή», δεν θα δεχτεί να το κάνει και με λίγα χρήματα.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Έντερ Γκονζάλες, ο 25χρονος κεντρικός χαφ που έπαιζε στη Σέπσι την περασμένη σεζόν και κατέκτησε μαζί της το Κύπελλο, παραμένει στο κάδρο. Μοιάζει μια καλή περίπτωση για τον χώρο του κέντρου και όπως γίνεται αντιληπτό αρέσει στους Περιστεριώτες. Η γεμάτη σεζόν του με 41 παιχνίδια αλλά και το γεγονός ότι δεν δέχεται να ανανεώσει με τους Ρουμάνους, ενισχύουν τις πιθανότητές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*