Home / Μπάσκετ / Euroleague / Αταμάν: «Θα παίξουμε με Ολυμπιακό και θα το ξαναπάρουμε»

Αταμάν: «Θα παίξουμε με Ολυμπιακό και θα το ξαναπάρουμε»

Δηλώσεις με αυτοπεποίθηση που… ξεχείλιζε έκανε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση της Εφές στο Final 4. Ο Τούρκος τεχνικός παρουσιάστηκε βέβαιος πως η ομάδα του θα κατακτήσει ξανά την Ευρωλίγκα, ενώ προέβλεψε πως αντίπαλος στον ημιτελικό του Βελιγραδίου θα είναι ο Ολυμπιακός.

«Χαίρομαι για τους παίκτες μου και την ομάδα μου, αξίζαμε να επιστρέψουμε στο Final 4. Απομένουν άλλα δύο παιχνίδια για να ξαναπάρουμε τον τίτλο. Σας το είχα πει, θα το πάρουμε ξανά! Θα κάνουμε το back-to-back. Θα το δείτε ότι θα είμαστε ξανά πρωταθλητές», τόνισε.

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο επόμενος αντίπαλός μας. Η Μονακό έκανε μεγάλη προσπάθεια ανατροπής, αλλά ο Ντιαλό είναι τραυματίας και είναι σημαντικός γι’ αυτούς. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουν στη σειρά αν δεν γυρίσει», πρόσθεσε.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμά του στην Μπαρτσελόνα. «Αν θυμάστε καλά, στον τελευταίο αγώνα με την Μπαρτσελόνα αποβλήθηκα και δεν μου φέρθηκαν καλά. Σήκωσα τα χέρια μου στο κοινό και σε πολλούς δεν άρεσε αυτό. Αυτό όμως ήταν το μήνυμά μου. Τώρα η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να μας περιμένει. Ελπίζω να τα πούμε στον τελικό. Αυτοί που μας κέρδισαν στην παράταση θα πρέπει να μας φοβούνται. Θα πάμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*