Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης: Τη μνήμη του Μπάμπη Σκορπίδα τίμησαν στην κλήρωση της Super League

Αστέρας Τρίπολης: Τη μνήμη του Μπάμπη Σκορπίδα τίμησαν στην κλήρωση της Super League

Τη Δευτέρα έγινε η κλήρωση της Super League για την σεζόν 2022/23.

Η διοργανώτρια αρχή τίμησε τη μνήμη του Μπάμπη Σκορπίδα, του γενικού αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης, που έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό πριν.

Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Μποροβήλος, αντιπρόεδρος της αρκαδικής ομάδας, ο οποίος εμφανίστηκε συγκινημένος.

«Θα ήθελα εκ μέρους της οικογένειας του Μπάμπη Σκορπίδα αλλά και της οικογένειας του Αστέρα, να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την τιμητική διάκριση που κάνατε στον δικό μας Μπάμπη. Σίγουρα θα μας βλέπει από εκεί ψηλά. Καλό πρωτάθλημα να έχουμε».

Από την άλλη, ο κ. Γιώργος Μποροβήλος σε δηλώσεις του νωρίτερα στην κάμερα της Cosmote αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα μας έχει πάντα υψηλούς στόχους θέλω να σας θυμίσω ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία 16 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Είναι οι μοναδικές ομάδες που συμμετέχουν και στα 16 τελευταία πρωταθλήματα, ένα σημαντικό κατόρθωμα. Βέβαια τα πίσω είναι πίσω κοιτάζουμε μπροστά. Ο φετινός στόχος του ΑΣΤΕΡΑ είναι να είναι στην εξάδα, να είναι στα playoff και από εκεί και πέρα να φέρει στη Τρίπολη ένα κύπελλο. Η επιλογή του προπονητή έγινε με μεγάλη προσοχή αλλά και το έμψυχο υλικό. Φροντίζουμε να είναι τέτοιο που πραγματικά να έχει τις δυνατότητες να πάει την ομάδα ακόμα πιο ψηλά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*