Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας: «Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια τρίτων – Δημοσιεύματα θέλουν να πλήξουν την προσπάθειά μας»

Αστέρας: «Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια τρίτων – Δημοσιεύματα θέλουν να πλήξουν την προσπάθειά μας»

Θέση για τα σενάρια και τα δημοσιεύματα περί πώλησης αρκετών ποδοσφαιριστών από το φετινό ρόστερ, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ΠΑΕ σε θέση της που δημοσίευσε και στα social media αναφέρει πως δεν συμμετέχει σε παιχνίδια και τερτίπια τρίτων, ενώ κάνει λόγο για δημοσιεύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την προσπάθεια της ομάδας.

«Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν σε ποδοσφαιριστές μας και σε τιμές που “ανεβαίνουν” και “κατεβαίνουν”, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ξεκαθαρίζει ότι ούτε έχει βάλει πωλητήριο σε κάποιον ποδοσφαιριστή της, ούτε συμμετέχει σε παιχνίδια και τερτίπια τρίτων, ούτε συνομιλεί μέσω του Τύπου, παρά μόνο με ομάδες. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια να οργανώνουμε και να χτίζουμε την ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, αγνοώντας δημοσιεύματα που μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την προσπάθειά μας. Για τον Αστέρα αποφασίζει μόνο ο ίδιος ο Αστέρας», αναφέρει η θέση των Αρκάδων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*