Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας-ΑΕΚ: Θέλει να αποφύγει το «μπλόκο» στην Τρίπολη

Αστέρας-ΑΕΚ: Θέλει να αποφύγει το «μπλόκο» στην Τρίπολη

Να πάρει τη 2η του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ από την άλλη επιθυμεί να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματά της και να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο ντέρμπι των αιωνίων. Όλα αυτά στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, στις 20:30.

Ο Αστέρας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Μετράει μόλις μια νίκη, τρεις ήττες και έξι ισοπαλίες. Το κλίμα συνεχίζει να μην είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ υπάρχουν και αρκετά σημαντικά προβλήματα τραυματισμών. Την περασμένη αγωνιστική παρόλο που προηγήθηκε του ΠΑΣ στα Γιάννενα, είδε την ομάδα του Θανάση Στάικου να βγάζει αντίδραση για την ανατροπή και να παίρνει μια μεγάλη νίκη (2-1).

Οι Μπαρτόλο, Μπερτόγλιο, Γκαρθία, Βαλιέντε και Γκαρντάφσκι είναι εκτός, με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος, ενώ επιστρέφουν οι Τιλίκα, Μπαράλες και Καρμόνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Ντομίνγκεθ, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

Η ΑΕΚ από την άλλη, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η Ένωση είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει τη θετική της πορεία. Μετράει μέχρι στιγμής 8 νίκες και 2 ήττες, επιθυμώντας να πλησιάσει και να μειώσει τη διαφορά κι άλλο από το «τριφύλλι».

Ο Αρόλντ Μουκουντί δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Ματίας Αλμέιδα να μην συμπεριλαμβάνει τον Καμερουνέζο αμυντικό στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα, λόγω ίωσης. Κανονικά στα πλάνα του Αργεντίνου ο Λάζαρος Ρότα, ενώ Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο μπήκαν επίσης στην αποστολή. Εκτός ο Ντομαγκόι Βίντα, που γυμνάστηκε ατομικά, με τον Τόμας Φαν Βέερτ να επανεντάσσεται στο πρόγραμμα της ομάδας.

Η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο, Τιλίκα, Ριέρα, Κρέσπι, Μπαράλες.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Αραούχο, Γκαρσία.

Διαιτητής: Φωτιάς, Νικολαΐδης, Παπαδάκης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τσαγκαράκης, Νικολακάκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*