Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αρέσει ο Μίτροβιτς, πιέζει για ΑΕΚ ο Αραούχο

Αρέσει ο Μίτροβιτς, πιέζει για ΑΕΚ ο Αραούχο

Η ΑΕΚ επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο δυνατό στόπερ και φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο για να τα καταφέρει. Σύμφωνα με την Live Sport, ο Στέφαν Μίτροβιτς είναι στο στόχαστρο της «Ένωσης» και πρόκειται για μια περίπτωση που γνωρίζει και εγκρίνει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η υπόθεση του 31χρονου Σέρβου δεν είναι τόσο απλή, παρότι δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ζουλιέν Στεφάν για τη νέα σεζόν στη Στρασμπούρ. Η γαλλική ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση 1 εκατ. ευρώ, ενώ θα εξοικονομούσε και τα περίπου 800.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν για τη νέα σεζόν.

Φυσικά η «Ένωση» θα ήθελε να κλείσει τον παίκτη με ένα μικρότερο ποσό, γι’ αυτό και ίσως ακολουθήσει τακτική αναμονής.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρχιο Αραούχο πιέζει στο μέτρο του δυνατού από τη δική του πλευρά για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Η Λας Πάλμας αποδεικνύεται σκληρή στις διαπραγματεύσεις, αλλά με σύμμαχο τον Αργεντινό η «Ένωση» ελπίζει πως θα εξασφαλίσει γρήγορα τη συμφωνία.

Όσο για τον Ολιβιέ Εντσάμ, ο 25χρονος μέσος ζυγίζει τις επιλογές του. Δεν έχει απορρίψει την ΑΕΚ και έχει την περίπτωσή της στα υπόψη, καθώς ακόμη δεν έχει βρει την πρόταση που θα τον κάλυπτε από την Premier League.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*