Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απόλλων: Οι μεταγραφικές «πινελιές» που θα τον ανεβάσουν επίπεδο!

Απόλλων: Οι μεταγραφικές «πινελιές» που θα τον ανεβάσουν επίπεδο!

Άκρως θετικές εντυπώσεις άφησε ο Απόλλων Σμύρνης στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, στο οποίο επικράτησε με 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό για την Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία έκλεβε μπάλες, αναπτυσσόταν γρήγορα και δημιουργούσε πολλές κλασικές ευκαιρίες προς την εστία του Ατρομήτου, κάνοντας γκολ τις τρεις εξ αυτών. Ο Σλίβκα δείχνει διαρκώς πως έχει τεράστια ποιότητα και συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Σαχλί που δείχνει ότι «μυρίζει» το γκολ. Ο Τουτουαρίμα αρχίζει να προσαρμόζεται και στο τακτικό κομμάτι, δίνοντας βοήθειες και ανασταλτικά και αυτό είναι επίσης ένα ακόμη κέρδος. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Ματέι, ο οποίος αποκτήθηκε για να είναι ο αρτίστας της ομάδας και έδειξε πολύ ποιοτικά στοιχεία. Μόλις βρει περισσότερο ρυθμό στα πόδια του και αποκτήσει και άλλες ανάσες, θα κάνει τη διαφορά!

Γενικότερα, φάνηκε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Γιάννη Πετράκη στην προετοιμασία της ομάδας, δουλεύοντας αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και στο τακτικό επίπεδο επίσης. Οι γραμμές ήταν κοντά, τα ντουμπλαρίσματα σε επίθεση και άμυνα διαρκή και το πρώτο ημίχρονο πάρα πολύ θετικό. Στο δεύτερο η απόδοση της Ελαφράς Ταξιαρχίας έπεσε, πάντως, και έβγαλε αμυντικά προβλήματα. Όπως και στο πρώτο μέρος, βέβαια, που ήταν λιγότερα, αλλά κυρίως ο αντίπαλος χτύπησε από το κέντρο της άμυνας. Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε πως λείπουν παίκτες όπως ο Κάστρο και ο Μαρτίνες!

Κάτι που έχει διαπιστώσει εδώ και καιρό ο Γιάννης Πετράκης και γι’ αυτό θέλει έναν στόπερ πρώτης γραμμής, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες. Ίσως και μέχρι την Τετάρτη να έχει κλείσει ο εκλεκτός στον Απόλλωνα, με τις επαφές να είναι συνεχόμενες με μεταγραφικούς στόχους.

Οι «κυανόλευκοι» πρέπει να πάρουν έναν κεντρικό αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά, ενώ στη συνέχεια θα κινηθούν και για εξτρέμ, ίσως και για έναν στράικερ. Παίκτες που θα προσθέσουν ποιότητα και θα δώσουν βάθος στο ρόστερ, αλλά και που αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Απόλλων έδειξε πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στη νέα σεζόν με… όπλο την ομοιογένειά του, αλλά και τον ικανό προπονητή που διαθέτει. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι όταν με το καλό αρχίσει το πρωτάθλημα…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*