Home / Άλλα Σπόρ / Απόλλων: Ενίσχυση με Μόκκα, επένδυση με Τουρκομένη και Κότσκαρ

Απόλλων: Ενίσχυση με Μόκκα, επένδυση με Τουρκομένη και Κότσκαρ

Τρεις ακόμη μεταγραφές για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πόλο. H «αμφίβια ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Μόκκα, ενώ επενδύει στο μελλον με τους 17χρονους Τουρκομένη, Κότσκαρ.

Η ανακοίνωση:

Μόλις στα 14 του χρόνια είχε τις πρώτες παραστάσεις στην Α1 των Ανδρών οι οποίες έγιναν… τακτικές την τελευταία διετία με το σκουφάκι του ΝΟ Χίου. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό Κώστα Μόκκα, την απόκτηση του οποίου ανακοινώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης!

Ο ύψους 1.90 μ., γεννηθείς στις 10/09/2002, διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων Ανδρών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τσεχίας (παρέα με τον Άγγελο Γωνιωτιάκη) θα συνεχίσει την καριέρα του στην… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία».

Ξεκίνησε το πόλο το 2015 στον ΝΟ Χίου, με τον οποίο απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις στην Α1 των Ανδρών, έχοντας να επιδείξει παράλληλα σημαντικές επιτυχίες στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Μάλιστα ήταν μέλος όλων των κλιμακίων των Ηλιακών Εθνικών ομάδων, έχοντας μεταξύ άλλων και μία 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 με το σκουφάκι της Εθνικής Εφήβων.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα διευρύνει τις παραστάσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα. Ο Απόλλων Σμύρνης αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για εμένα και την καριέρα μου και χαίρομαι για τη συνεργασία με τους νέους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου».

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» και οι Τουρκομένης – Κόστκαρ

Παράλληλα ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση δύο αθλητών γεννηθέντων το 2004, του Ιάσονα Τουρκομένη και του Αλέξανδρου Κότσκαρ

Ο γεννηθείς στις 14/09/2004 περιφερειακός Ιάσων Τουρκομένης αναδείχθηκε πρόσφατα αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας. Αποτέλεσε ενεργό στέλεχος της Εθνικής συμβάλλοντας κι εκείνος σημαντικά στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την υδατοσφαίριση.

Ο γεννηθείς στις 27/02/2004 Αλέξανδρος Κόστκαρ αγωνίζεται κι εκείνος στη θέση του περιφερειακού. Την περυσινή σεζόν ήταν στον Ολυμπιακό, ενώ έχει θητεύσει και στις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Αμφότεροι αποτελούν μια κίνηση επένδυσης για τον Απόλλωνα, θα προπονούνται με την ανδρική ομάδα και θα πάρουν κι εκείνοι τις ευκαιρίες τους στη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, που, σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα της Α1 των Ανδρών, ξεκινά το Σάββατο (2/10).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*