Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποχαιρέτησε την Πολωνία με… τριάρα η ΑΕΚ

Αποχαιρέτησε την Πολωνία με… τριάρα η ΑΕΚ

Νίκησε 3-0 την ΜΚΡ Πογκόν

Αθήνα
Ολοκληρώθηκαν οι… φιλικές υποχρεώσεις στην Πολωνία με τέταρτη νίκη σε ματς προετοιμασίας. Η Ένωση επικράτησε με 3-0 της ΜΚΡ Πογκόν στο τελευταίο φιλικό της επί πολωνικού εδάφους, με τους Μπακασέτα και Πλατέλλα να σημειώνουν τα τέρματα της ομάδας τους στο τελευταίο μισάωρο του ματς.

Ύστερα από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου οι “κιτρινόμαυροι” είχαν να επιδείξουν μόνο μια κλασική ευκαιρία όταν ο Μάνταλος αστόχησε ελάχιστα στο 30΄ σε κοντινή προβολή, οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, όταν οι πολλές αλλαγές όχι μόνο δεν αποσυντόνισαν την ΑΕΚ αλλά της έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια.

Το σκορ άνοιξε ο Πλατέλλας στο 63΄, για να διπλασιάσει με το πρώτο γκολ του στην αθηναϊκή ομάδα ο Μπακασέτας στο 75΄ και να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με αυτογκόλ του Πάνουφνικ στο 81΄ από ενέργεια του Πλατέλλα, η είσοδος του οποίου στο 62ο λεπτό (ένα λεπτό πριν ανοίξει το σκορ) έδωσε πνοή στην επίθεση. Να σημειωθεί ότι απόψε έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Ντίας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης (46΄ Μπάρκας), Γκάλο (66΄ Μπακάκης), Κολοβέτσιος (84΄ Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (66΄ Λαμπρόπουλος), Ντίντακ (66΄ Ντίντακ), Γιόχανσον (66΄ Τζανετόπουλο), Σιμόες (55΄ Γαλανόπουλος), Βάργκας (75΄ Ζόριτς), Μάνταλος (55΄ Μπακασέτας), Μπαρμπόσα (62΄ Πλατέλλας), Αραβίδης (55΄ Πέκχαρτ)

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*