Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Αποφασίζει το Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Αποφασίζει το Πρωτοδικείο για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ

Στο Πρωτοδικείο Αθηνών παίχτηκε το νέο… επεισόδιο στο σίριαλ με τις εκλογές στην ΕΟΚ. Μετά τη νέα αναβολή των αρχαιρεσιών και τη λήξη της θητείας της προσωρινής διοίκησης, ο δικαστής θα αποφασίσει αν η απερχόμενη θα παραμείνει στο τιμόνι στο μεταβατικό στάδιο μέχρι να οριστούν ξανά εκλογές ή θα οριστεί νέα σύνθεση στην προσωρινή διοίκηση.

Ο Τάκης Μπαλτάκος, που εκπροσώπησε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, τόνισε πως η αναβολή των εκλογών δεν έγινε με υπαιτιότητα της προσωρινής διοίκησης, αλλά με κυβερνητική παρέμβαση παραμονές της διαδικασίας, συνεπώς-τόνισε-δεν υπάρχει λόγος αλλαγής της σύνθεσης.

Υπέρ της διατήρησης της υπάρχουσας σύνθεσης ήταν και η πλευρά του Άγγελου Παπανικολάου, ενώ εκείνες των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου (που εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους, όπως και όλες οι παρατάξεις) κατέθεσαν λίστες με πρόσωπα για νέα προσωρινή διοίκηση.

Ο δικαστής αφού άκουσε όλες τις πλευρές θα εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και θα αποφασίσει ως τη Δευτέρα.

Ανεξάρτητα από το αν θα διατηρηθεί η σύνθεση της προσωρινής διοίκησης ή θα επιλεγεί νέα, οι εκλογές δεν πρόκειται να διεξαχθούν νωρίτερα από το δεύτερο μισό του Ιουλίου, δίχως να αποκλείεται να πάνε και για… Σεπτέμβριο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*