Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Απολογήθηκε ο Νεντελτσεάρου: «Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων»

Απολογήθηκε ο Νεντελτσεάρου: «Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων»

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Ιονούτς Νεντελτσεάρου! Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένας μικρός… χαμός από το γεγονός πως ο στόπερ της ΑΕΚ δεν γονάτισε πριν την έναρξη του ματς της Ρουμανίας με την Αγγλία ως είθισται, σε μια κίνηση κατά του ρατσισμού.

Ο Νεντελτσεάρου θέλησε να πάρει θέση και να… απολογηθεί, λέγοντας πως μισεί κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων και πως θα πρέπει ο κόσμος να στέλνει πιο καθαρά μηνύματα γι’ αυτό.

«Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η άρνησή μου να γονατίσω πριν το φιλικό της χώρας μου με την Αγγλία προκάλεσε αρνητικά σχόλια που με προσβάλουν ως άτομο, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και πέρα από αυτό, μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους όσους με γνωρίζουν ως άτομο και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω σαν απλή υποχρέωση.

Η άποψή μου και το επίπεδό μου ως προς τη ζωή είναι ότι τα μηνύματα που εμείς ως μέλη της κοινωνίας πρέπει να στέλνουμε εναντίον του ρατσισμού θα πρέπει να είναι πιο καθαρά και θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις εκφάνσεις του ρατσισμού που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα της ζωής μας. Από την πλευρά μου είναι υποκριτικό να πιστεύουμε πως εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εναντίον του ρατσισμού απλώς υπακούοντας μια εντολή για να γονατίσουμε», ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*