Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αποκάλυψη: Εξετάζει Γκρενιέ ο Ολυμπιακός

Αποκάλυψη: Εξετάζει Γκρενιέ ο Ολυμπιακός

Μία περίπτωση από τη γαλλική αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής του εξετάζει ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» είναι ο Γάλλος διεθνής, Κλέμαν Γκρενιέ.

Πρόκειται για έναν 30χρονο κεντρικό χαφ που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρεν, έχοντας συνολικά 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (23) και Champions League, σκοράροντας μάλιστα τέσσερα τέρματα στη Ligue 1 και προσφέροντας τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο πολύπειρος άσος έχει μακρά θητεία στη Γαλλία, έχοντας αρχίσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Λιόν, στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα, ενώ αγωνίστηκε και στην Γκενγκάν. Παράλληλα, έχει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα των «τρικολόρ», όλες σε διεθνή φιλικά το 2013 και το 2014 με προπονητή τον Ντιντιέ Ντεσάν.

Συνολικά, στην καριέρα του έχει 198 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα με 26 γκολ και 33 ασίστ, ενώ έχει και 6 αναμετρήσεις στη Serie A.

Είναι γνωστή η… αδυναμία του Ολυμπιακού στη γαλλική αγορά και από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνονται για ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, πρόκειται για μία περίπτωση την οποία δεν πρέπει να την ξεγράφουμε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*