Home / Αυτοκίνητο / F1 / Αν και δεν το… παραδέχονται, πολλοί οδηγοί της F1 κάνουν την «ανάγκη» τους μέσα στα μονοθέσια!

Αν και δεν το… παραδέχονται, πολλοί οδηγοί της F1 κάνουν την «ανάγκη» τους μέσα στα μονοθέσια!

Όποιος έχει δει έστω και μια φορά Formula 1 στη ζωή του, είναι δεδομένο ότι θα έχει αναρωτηθεί κάτι… περίεργο. Που κάνουν οι οδηγοί την ανάγκη τους αν τους έρθει κατά τη διάρκεια των αγώνων; Η απάντηση αν και έμμεση, είναι ξεκάθαρη, μέσα σε αυτά!



«Υποτίθεται ότι θα πας μέσα το κοστούμι σου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αλλά υπάρχουν οδηγοί που το κάνουν. Αυτός που το έκανε ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, δεν ξέρω αν τον έχει ακούσει κανείς, αλλά οι μηχανικοί μου είπαν ότι το έκανε κάθε φορά που ήταν στο αυτοκίνητο», είχε πει ο Λιούις Χάμιλτον, ενώ ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τόνισε πως, «δεν το έχω κάνει ποτέ. Αν πρέπει να φύγεις, απλά κρατάς οδυνηρά μέχρι το τέλος, αλλά κάθε χτύπημα, κάθε μικρό κράσπεδο που χτυπάς πονάει».

«Αν χρειαστεί να φύγεις, απλά σε… τσιμπάει», είπε ο Αυστραλός. «Έχω ακούσει κάποιους να έχουν πάει (κατά τη διάρκεια ενός αγώνα), στο παρελθόν. Εγώ ποτέ. Δεν μπορούσα. Αν παρατηρήσετε μόλις τελειώνει ο αγώνας, αμέσως βγαίνουμε έξω για κάποιον λόγο», πρόσθεσε. «Πρέπει να χαλαρώσεις! Δεν μπορείτε να χαλαρώσετε στα 300 χλμ/ώρα!», ήταν η τελευταία του ατάκα για αυτή τη συνήθεια.

Δείτε τι είχαν πει οι Κούλθαρντ και Γουέμπερ για το… θέμα:



Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*