Home / Βόλεϊ / Ανδρεόπουλος: «Είναι μια δύσκολη χρονιά, θα περιμένουμε δυνατό αντίπαλο»

Ανδρεόπουλος: «Είναι μια δύσκολη χρονιά, θα περιμένουμε δυνατό αντίπαλο»

Συγκρατημένος αλλά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του μετά και τη δεύτερη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βίκινγκ με 3-0. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και πρόκειται να αντιμετωπίσει η ομάδα του στη σεζόν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία των άλλων δύο ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ) στο Challenge Cup.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού»

«Είχαμε καταφέρει και είχαμε διαμορφώσει μια συνθήκη υπέρ μας με το 3-0 του πρώτου αγώνα και έτσι σήμερα είχαμε πιο εύκολο έργο στην έδρα μας.

Φέτος η χρονιά είναι πολύ δύσκολη για εμάς με απανωτούς αγώνες σε πέντε διοργανώσεις και σίγουρα η κάθε ανάσα που μπορούμε να πάρουμε είναι πολύτιμη για εμάς. Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πέρασε στην προημιτελική φάση και σίγουρα εδώ μας περιμένει ένας δυνατός αντίπαλος που θα μάθουμε αύριο και θα είναι από την Ολλανδία ή το Αζερμπαϊτζάν.

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εδώ και πολλά χρόνια οι ελληνικές ομάδες έχουν μείνει πίσω στις διεθνείς διοργανώσεις και ίσως έπαιξε ρόλο και η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Οπότε γίνεται ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να καλυφθεί κάπως το χαμένο έδαφος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε στην τρίτη διοργάνωση ωστόσο είναι ένας θεσμός που τον κυνηγάνε πολλές ομάδες από διαφορετικές χώρες. Πιστεύω ότι φέτος υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κατακτηθεί ο τίτλος από ελληνική ομάδα και εύχομαι αυτή η ομάδα να είναι ο Παναθηναϊκός».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*