Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε με Κυπαρίσση ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Κυπαρίσση ο ΠΑΟΚ

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι και τη νέα σεζόν η 19χρονη ακραία Σταματία Κυπαρίσση, με την ταλαντούχα αθλήτρια να ανανεώνει την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας έτσι στον σύλογγο για τρίτη σερί χρονια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Σταματία Κυπαρίσση, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η Διεθνής Ελληνίδα ταλαντούχα ακραία συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας καταγράψει πολλές διακρίσεις στα ηλικιακά πρωταθλήματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και συμμετοχές στην κορυφαία γυναικεία κατηγορία βόλεϊ στην Ελλάδα».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Σταματία Κυπαρίσση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μία χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Προσδοκώ μία δημιουργική και πετυχημένη χρονιά σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, και πάνω απ’ όλα εύχομαι να έχουμε υγεία και η ομάδα μου να καταφέρει να διατηρήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά, τον κ. Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*