Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Αλαμάνο και Γαρδίκα ο Απόλλων

Ανανέωσε με Αλαμάνο και Γαρδίκα ο Απόλλων

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η αρχή έγινε με τον Μανώλη Σολανάκη και η συνέχεια έρχεται με δύο ακόμη βασικούς παίκτες της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», που θα συνεχίσουν να φορούν το σκουφάκι της και τη σεζόν 2022-2023!

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για έναν ακόμη χρόνο με τους Αλέξανδρο Αλαμάνο και Νίκο Γαρδίκα! Και οι δυο τους – όπως και ο Σολανάκης – ήταν βασικοί τη χρονιά που τελείωσε, έχοντας πολύτιμο ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος Αλαμάνος θα μπει αισίως στην 5η του χρονιά ως παίκτης του Απόλλωνα και την προηγούμενη σεζόν ξεχώρισε ως ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών του πρωταθλήματος! Η προσφορά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Εθνική Εφήβων το 2018 στο Σομπατέλι ήταν αναμφίβολα σπουδαία και φέτος, καθώς ο ύψους 1.97 μ. αμυντικός συνέδραμε καταλυτικά όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στο σκοράρισμα σημειώνοντας, μάλιστα, 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο 24χρονος περιφερειακός Νίκος Γαρδίκας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νις και δικαίωσε στον απόλυτο βαθμό την επιλογή του Νίκου Δεληγιάννη! Βασικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πέτυχε 42 γκολ, μοίραζε συνεχώς ασίστ, ήταν πάντοτε «παρών» στην άμυνα και πραγματοποίησε, συνολικά, κι εκείνος εξαιρετική χρονιά αγωνιζόμενος κυρίως στη δεξιά πλευρά!

Όπως και ο Αλαμάνος, «κουβαλά» κι αυτός έναν Παγκόσμιο τίτλο, όταν ως παίκτης της Εθνικής Νέων Ανδρών πανηγύριζε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2017».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*