Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κιάκου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κιάκου ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, πλέον είναι και επίσημο!

Ο Γιάννης Κιάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, ως το καλοκαίρι του 2025!

Ο Κιάκος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, πραγματοποιώντας 28 εμφανίσεις με 4 γκολ φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού. ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2016 από τη Γερμανία και την Κ-19 της Ερλάνγκεν, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Βουρτζμπούργκερ, Μπαϊρόιτ, ΑΣ Μετέωρα, Πανιώνιο και Βόλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Π.Α.Σ. Γιάννινα. Γνωρίζω καλά το μέγεθος του συλλόγου. Πέρυσι η ομάδα πραγματοποίησε μια τρομερή πορεία κι ευελπιστώ πως και με την δική μου παρουσία θα έχουμε μια ανάλογη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη και ως μισός Ηπειρώτης και με πολλούς συγγενείς να υποστηρίζουν την ομάδα έχω ένα επιπλέον κίνητρο για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Γιάννης Κιάκος μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*