Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας ο Ατρόμητος

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ομάδες, που θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει το πρώτο της φιλικό στις 20 Ιουλίου, στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» κόντρα στον Βόλο. Στις 23 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εκεί θα δώσει το πρώτο φιλικό, κόντρα στην Ίρονι Κιριάτ στις 24 Ιουλίου, ενώ τελευταίος αγώνας επί Ολλανδικού εδάφους, θα πραγματοποιηθεί στις 1 Αυγούστου απέναντι στην Αλ Τααβόν.

Φιλικά έχουν προγραμματιστεί και για τον Αύγουστο, όπου ο Ατρόμητος θα δώσει τρία φιλικά επί Ελληνικού εδάφους με Ιωνικό, Παναχαϊκή και Λεβαδειακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:



Φιλικές αναμετρήσεις που θα βοηθήσουν στο μοντάρισμα της ομάδας μας εν όψει της σεζόν 2022/23 θα δώσει το «Αστέρι» μας κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Κρις Κόλμαν να έχει την ευκαιρία να δει σε συνθήκες αγώνα τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει στις 20 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Βόλο και η συνέχεια θα δοθεί στην Ολλανδία.

Στις 24 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουμε την Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα από το Ισραήλ. Στις 26 Ιουλίου, αντίπαλος της ομάδας μας θα είναι η ολλανδική Φένλο και τέσσερις μέρες αργότερα (30/7), θα ακολουθήσει το φιλικό με τη Φίτεσε. Το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους θα είναι την 1η Αυγούστου κόντρα στην Αλ-Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία, που θα πραγματοποιεί επίσης την προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Τα επόμενα φιλικά θα δοθούνε επί ελληνικού εδάφους, αλλά όχι στο Περιστέρι, καθώς στο Δημοτικό Στάδιο βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικές εργασίες για την αναμόρφωση τόσο των εσωτερικών χώρων, όσο και του χλοοτάπητα.

Στις 7 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νεάπολη και τρεις μέρες αργότερα (10/8) θα ταξιδέψει στην Πάτρα για φιλική αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, με την αποστολή να διαμένει σε ξενοδοχείο της πόλης από το πρωί της ίδιας μέρας.

Το τελευταίο φιλικό θα δοθεί στις 13 Αυγούστου στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό που επέστρεψε στη Super League.

Τα φιλικά της ομάδας μας για το φετινό καλοκαίρι:

20 Ιουλίου: Βόλος (Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Ολλανδία:

24 Ιουλίου: Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα

26 Ιουλίου: Φένλο

30 Ιουλίου: Φίτεσε

1 Αυγούστου: Αλ Τααβόν

Επιστροφή στην Ελλάδα

7 Αυγούστου: Ιωνικός (Γήπεδο Νεάπολης)

10 Αυγούστου: Παναχαϊκή (Πάτρα)

13 Αυγούστου: Λεβαδειακός (Λιβαδειά)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*