Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ανακοίνωσε Παθιακάκη ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Παθιακάκη ο Παναθηναϊκός

Ποδοσφαιρίστια του Παναθηναϊκού έγινε την Πέμπτη η Χριστίνα Παθιακάκη. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης μέσου, εγγονής του Γιάννη Παθιακάκη, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στην προσπάθεια ανόδου στην πρώτη κατηγορία.

Την περυσινή σεζόν, η Παθιακάκη αγωνιζόταν στη Θεόνη Τρικάλων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Χριστίνα Παθιακάκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε το ‘τριφύλλι’ στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και την προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

Η Χριστίνα Παθιακάκη εντάσσεται στον Παναθηναϊκό και θα ενισχύσει την ομάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου και αγωνίζεται.

Η 22χρονη εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη, που είναι φοιτήτρια στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας, αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών από το 2016 έως το 2020 και στην Αγ. Παρασκευή τη σεζόν 2020-2021. Την περυσινή χρονιά, αγωνίστηκε με την ομάδα Θεόνη Τρικάλων.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον Παναθηναϊκό και, σίγουρα, είναι μια πρόκληση για μένα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*