Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Ουόλς ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Ουόλς ο ΠΑΟΚ

Η ενίσχυση για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει την απόκτηση του Μπρετ Ουόλς. Ο 27χρονος Καναδός αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα αποτελέσει ακόμα μία προσθήκη στο σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με τον αθλητή, Brett Walsh, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στον Καναδά στις 19/02/1994, ο Brett Walsh αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 194cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, μένοντας εκεί μέχρι το 2017, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις στον χώρο του βόλεϊ.

Η πρώτη του εμπειρία από την «Γηραιά Ήπειρο» ξεκίνησε από την Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα από την Gi Group Monza, στην οποία παρέμεινε μία σεζόν (2017-18).

Η σεζόν 2018-2019 τον βρήκε στο Βέλγιο, για λογαριασμό της Knack Volley Roeselare, με την οποία κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του, και πιο συγκεκριμένα το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Βελγίου.

Στην Knack Volley Roeselare παρέμεινε και την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με την οποία κατέκτησε και πάλι το κύπελλο και το σούπερ καπ Βελγίου, ενώ το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκία, με την φανέλα της, Halkbank Ankara, φτάνοντας με αυτή στην τρίτη θέση του CEV Challenge Cup.

Διεθνής με την Εθνική Καναδά από μικρή ηλικία, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Brett Walsh δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να διεκδικήσουμε κάθε διαθέσιμο τίτλο».

Welcome Brett!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*