Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε Ντίας η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Ντίας η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα ο Χουάν Μανουέλ Ντίας! Για δύο χρόνια το συμβόλαιο του Ουρουγουανού μπακ.

Στην απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ντίας προχώρησε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ.

Ο παίκτης αφίχθη σήμερα στην χώρα μας, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, αποτελώντας την τέταρτη καλοκαιρινή μεταγραφή του συλλόγου, μετά τους Μπακασέτα, Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι.

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού αριστερού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ράσινγκ Μοντεβιδέο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χουάν Μάνουελ Ντίας, o oποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Χουάν Μάνουελ Ντίας είναι γεννημένος στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 28 Οκτωβρίου του 1987, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λίβερπουλ της πατρίδας του και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αργεντινή με την Εστουδιάντες, με την οποία πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες το 2009, και με τη Ρίβερ Πλέιτ. Τελευταία του ομάδα από το 2012 ήταν η Νασιονάλ του Μοντεβιδέο. Με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης αγωνίστηκε στο Μουντιάλ U-20 το 2007 στον Καναδά, ενώ το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με την Εθνική ομάδα ανδρών της πατρίδας του.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*