Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Λαπέρα ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Λαπέρα ο ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά ο Γκονζάλο Λοπέρα. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού ακραίου για τη φετινή σεζόν, ώστε να αντικαταστήσει τον Βενεζουελάνο Χουάν Βάσκεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Λοπέρα την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Δανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (1μ93) Αργεντινού ακραίου Gonzalo Lapera. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ έχει υπάρξει διεθνής με τις U21 και U23 της χώρας, έχοντας, μάλιστα, να επιδείξει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με την U-21 το 2013 και την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την U-19, το 2011.

Τo 2021 ήταν τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Δανία. Ο Gonzalo Lapera θα αντικαταστήσει στον ΟΦΗ τον 28χρονο διεθνή ακραίο από τη Βενεζουέλα Juan Vasquez, καθώς παρουσιάστηκε εμπλοκή με τα έγγραφά του για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Στον ΟΦΗ δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο, καθώς η προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδες και η απόφαση του προπονητή, του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, ήταν να κινηθεί για άλλον παίκτη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*