Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Γιοβάνοβιτς το Μαρκόπουλο

Ανακοίνωσε Γιοβάνοβιτς το Μαρκόπουλο

Η ξένη πασαδόρος του Μαρκόπουλου την επόμενη σεζόν ονομάζεται Μίλιτσα Γιοβάνοβιτς. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση της Σέρβας άσου για τον επόμενο χρόνο.

Η 23χρονη τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη ρουμανική CSU Medicina Targu Mure?.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O ΑΟ Μαρκοπούλου ανακοινώνει την απόκτηση της Milica Jovanovic (1998). Η 23χρονη πασαδόρος από τη Σερβία έχει ύψος 1,82 και προέρχεται από την ρουμανική CSU Medicina Targu Mure?, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Dinamo Pancevo, όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2014-2018) πριν αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Σερβίας, κατακτώντας το ντάμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο) στη μεγάλη κατηγορία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης με τη φανέλα της ZOK Bimal-Jedinstvo Brcko (2018/19).

Οι εξαιρετικές της εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης της χάρισαν τη σεζόν 2019/20 τη μεταγραφή της στη σλοβενική GEN-I Volley, με την οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η Milica την περυσινή σεζόν βρέθηκε συμπαίκτρια με την πρώην ακραία του ΑΟΜ, Jelena Cvijiovic, αλλά και την Καναδή Andrea Mitrovic, την οποία θα συναντήσει φέτος στη χώρα μας, καθώς θα αγωνιστεί με τα χρώματα του ΑΟ Θήρας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*