Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Βαϊόπουλο ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Βαϊόπουλο ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Βαγγέλη Βαϊόπουλου. Η κρητική ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς με την U23 24χρονου κεντρικού που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Αυστρία με τη φανέλα της UnionRaiffeisenWaldviertel.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 24χρονο (11/3/1997) κεντρικό (2μ03) Βαγγέλη Βαϊόπουλο. Το έβδομο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία με την UnionRaiffeisenWaldviertel.Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U-23. Kαρφώνει στα 3.40 και μπλοκάρει στα 3.30.Bαγγέλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας»!

Οι δηλώσεις του Βαϊόπουλου για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Τιμή μου που θα παίξω στον ΟΦΗ. Θα δώσω το 100%. Είναι πρόκληση για μένα. Ήθελα να επιστρέψω και χαίρομαι που θα το κάνω με μια ομάδα, όπως ο ΟΦΗ. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Είναι μια ιστορική ομάδα, είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτόν. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος, είναι η έβδομη συνολικα μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς έχουν αποκτηθεί οι: Παρασκευάς Τσέλιος (24 ετών, κεντρικός), Pelegrin Vargas (23 ετών, 1μ93, Ακραίος, Πουέρτο Ρίκο, διεθνής), Fernando Arpajou (27χρονος, 1μ77 διεθνής Αργεντινός πασαδόρος), Randy Deweese (Αμερικανός, 23 ετών, 2μ01 διαγώνιος), Juan Vasquez (διεθνής ακραίος από τη Βενεζουέλα, 28 ετών, 1μ96) και ο έμπειρος Έλληνας λίμπερο, Άκης Δαρίδης (30 ετών, 1μ80)».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*