Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αλμπάνης: «Να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Αλμπάνης: «Να μειώσουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Τα περιθώρια για να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Ολυμπιακό πρέπει να εξαντλήσει η ΑΕΚ, όπως επεσήμανε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο άσος της «Ένωσης» σημείωσε την ανάγκη να συνεχίσει η ομάδα τις καλές εμφανίσεις.

Όχι μόνο για να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να συνεχίσει την προσπάθεια να φτάσει με τη μίνιμουμ διαφορά από την κορυφή στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμπάνης

Για την γεύση που τους άφησε το 2-2 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είναι γεγονός ότι είχαμε ένα σερί νικών που μας έχει δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απρόβλεπτο και το αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

Για το ότι η διαφορά με τον Ολυμπιακό αυξήθηκε ξανά: «Εμείς αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαφορά μας με τον Ολυμπιακό. Μεσολαβούν πάρα πολλά παιχνίδια και όπως είπα το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και μέχρι το τέλος κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκεται κάθε ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλουμε απλά να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε σ’ αυτό το καλό φεγγάρι που βρισκόμαστε. Είναι μια ομάδα που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο θα βοηθήσει και εμάς να το απολαύσουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας».

Για το αν μίλησε με τον Λιβάγια και πως επηρεάζει την ΑΕΚ η εξέλιξη με το συμβόλαιο του Κροάτη: «Είναι ένα προσωπικό δεδομένο του Λιβάγια, δεν είμαι αρμόδιος εγώ να απαντήσω σ’ αυτό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*