Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για Ζούμπερ – Κρίσιμο 24ωρο για τη συμφωνία

Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για Ζούμπερ – Κρίσιμο 24ωρο για τη συμφωνία

Κρίσιμες ώρες στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Στέφεν Ζούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τις διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών να συνεχίζονται και σήμερα και δεν αποκλείεται να υπάρξει αίσια κατάληξη την Παρασκευή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δείξει όλες αυτές τις μέρες που εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα για να κάνουν δικό τους τον 30χρονο Ελβετό διεθνή και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του. Τo deal, που φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο να χαλάσει σε αυτό το σημείο, θα προβλέπει δανεισμό για την τρέχουσα σεζόν και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον η «Ένωση» θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη.

Αυτή τη στιγμή, Άιντραχτ και ΑΕΚ δεν έχουν υπογράψει κάποια μεταξύ τους συμφωνία, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και την Παρασκευή (27/8), αφού αυτό που προκύπτει ότι είναι όλες οι πλευρές θέλουν να υπάρξει ένα happy end.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, οι ετήσιες αποδοχές του αναμένεται να φτάσουν στις 900.000 ευρώ, με την ισχύουσα συμφωνία με την Άιντραχτ να έχει ισχύ μέχρι το 2023.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*