Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Αισιοδοξία με αυτοσυγκράτηση για την επικείμενη ενίσχυση

Αισιοδοξία με αυτοσυγκράτηση για την επικείμενη ενίσχυση

Μετά τον Στάνκοβιτς, την ανανέωση του Μάνταλου που έτσι και αλλιώς ήταν προγραμματισμένη και εδώ με πολλούς αστερίσκους, για το αν θα αποτελεί την μοναδική επιλογή για τη θέση του μεσοεπιθετικού, η Ένωση μεταγραφικά, δείχνει έτοιμη να πάει μπροστά. Βέβαια για να μένουμε προσγειωμένοι και να πατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, όπως πάντοτε πρέπει να συμβαίνει με την ΑΕΚ, ονόματα και επιλογές υπάρχουν, αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει κάτι. Η κιτρινόμαυρη ομάδα, θεωρώ πως έχει δουλέψει καλύτερα τις μεταγραφικές περιπτώσεις που θέλει, πλην όμως μένει αυτές να μετουσιωθούν σε ολοκληρωμένες κινήσεις.

Φυσικά και ο Εντσάμ είναι ένας παίκτης που κάνει γκελ στον κόσμο της ΑΕΚ. Μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό, πως ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει, δημιουργία, γκολ και τελικές πάσες, θα εκτόξευε και το υπόλοιπο κέντρο της Ένωσης. Δεν είναι λίγοι αυτοί που όσο περνάνε οι μέρες και φαίνεται η προσθήκη του πιο πιθανή, πιο εφικτή, να νιώθουν και μεγαλύτερη έκπληξη με θετικό τρόπο.

Μια άλλη κίνηση που σχολιάστηκε θετικά, παρότι δεν είναι αυτό που θα λέγαμε πρώτης γραμμής, είναι η προοπτική της συνεργασίας με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ενός παίκτη που έχει παίξει σαν αντίπαλος της Ένωσης, αλλά του αναγνωρίζεται από μεγάλη μερίδα του κόσμου και η ικανότητα του, έστω σαν επιπλέον επιλογή και όχι σαν πρώτη για τα στόπερ πως έχει στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Μιλάμε για έναν παίκτη με έντονη προσωπικότητα, που όμως θα μπορούσε να παίξει σωστό ρόλο τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Ο καλός εννοούμενος τσαμπουκάς ή ποδοσφαιρικός εγωισμός, αποτελεί στοιχείο που έχει λείψει αρκετά, ειδικά την τελευταία σεζόν από την ΑΕΚ. Γι’ αυτό το λόγο και η προσθήκη του θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη για την Ένωση.

Φυσικά ο παίκτης για τον οποίο σίγουρα όλοι περιμένουν στο ακουστικό τους για το θετικό νέο είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Ο άνθρωπος που έβαζε τα κρίσιμα γκολ, σε αρκετά ντέρμπι, ένας παίκτης που ξέρει καλά την ΑΕΚ, που ο κόσμος έχει αγαπήσει και λατρέψει και πάνω απ’ όλα έχει την μενταλιτέ του νικητή και του ικανού να πάρει την ομάδα στα πολύ δύσκολα επιθετικού. Ο ίδιος ο Τσίνο φαίνεται πλέον πως απόλυτα συνειδητά, έχει αρχίσει να σκέφτεται ξανά μια καριέρα στην Ένωση και έχει μπει στο σχετικό mood.

Βέβαια μιλάμε για ένα σίριαλ που αναμένεται να τραβήξει και πάλι. Που θα πάει και πάλι μακριά. Έστω και αν αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επαφή ανάμεσα στην Ένωση και της Λας Πάλμας, οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει κανάλια επικοινωνίας τόσα χρόνια και λογικό είναι κάποια στιγμή, να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Θα ήθελα να κλείσω με την ομάδα του μπάσκετ. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να πικραθείς, υπάρχουν και γεγονότα που μας άφησαν τουλάχιστον με την θετική εντύπωση πως η ομάδα αυτή φέτος, με όλα τα προβλήματα που είχε και αφορούσαν εσωτερικά την ομάδα, αλλά και με θέματα υγείας των παικτών, πάλεψε όσο μπορούσε και έκανε το καλύτερο δυνατό. Για το Νίκο Ζήση για όλα αυτά που πέτυχε με τη φανέλα της Ένωσης, αλλά και τον Γιόνας Ματσιούλις που έδωσε πάντα τον καλύτερο του εαυτό, αξίζει ένα χειροκρότημα και ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*