Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αισιοδοξία για πολιτική λύση για την «Αγια-Σοφιά»

Αισιοδοξία για πολιτική λύση για την «Αγια-Σοφιά»

Μπορεί να μην υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ των χθεσινών καταιγιστικών εξελίξεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και των πρωτοβουλιών της πολιτείας γι’ αυτό αλλά και για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά μόνο ως θετικά αντιμετωπίζονται τα νέα αυτά από την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ και της «Δικέφαλος 1924» εκτιμούν πως αυτή η στάση της κυβέρνησης θα δημιουργήσει ένα ντόμινο θετικών εξελίξεων και πως η πολιτεία δύσκολα θα αρνηθεί πλέον στην ΑΕΚ την αυτονόητη βοήθεια για ένα πρότζεκτ που σε αντίθεση με αυτό στο Γουδή για τους «πράσινους» είναι πολύ προχωρημένο και ουσιαστικά απομένει να ξεπεραστεί ένα εμπόδιο: αυτό του Δήμου που δεν δίνει τα υψόμετρα.

Η μοναδική απαίτηση της ΑΕΚ είναι να καλυφθεί με τροπολογία το νομικό κενό που υπάρχει στον οικοδομικό κανονισμό. Υπενθυμίζεται πως ο προηγούμενος προέβλεπε πως αν ο δήμος αρνούταν χωρίς ουσιαστικό λόγο να δώσει τα υψόμετρα, μπορούσε να παρακαμφθεί από την Περιφέρεια, ωστόσο στο νέο νόμο υπάρχει παράλειψη σε αυτό το πεδίο και αυτό ζητεί η «Ένωση» να διευθετηθεί με τροπολογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*