Home / Βόλεϊ / «Αεράτος» πριν τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

«Αεράτος» πριν τα ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας λόγω κορωνοϊού, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σημαντική εντός έδρας απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας (3-0) για την 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών. Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή στα δύο εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας με Φοίνικα (21/3) και Ολυμπιακό (24/3).

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που έφτασε τους 25 βαθμούς σε 12 ματς, δεν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από την μακεδονική ομάδα, η οποία με την σειρά της παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς και 13 αγώνες.

Φυσικά το «τριφύλλι» θέλει τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή στα δύο εναπομείναντα ματς, για να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ενόψει και της β΄φάσης του πρωταθλήματος, όπου οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα μεταφέρουν τη βαθμολογία τους.

Αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ (25-21). Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, ωστόσο οι γηπεδούχοι με το ίδιο σκορ (25-21), έκαναν το 2-0. Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου ανέβασαν στροφές να για «καθαρίσουν» το παιχνίδι και κατάφεραν (25-16).

Τα σετ: (3-0) 25-21, 25-21, 25-16

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*